میگویند عنصر وجودیام باد است، طالعبینها نمیگویند، آدمهایی که مرا میشناسند میگویند. نمیدانم این خاصیت است یا ضعف، که نمیتوانم برای مدت طولانی یک جا بند شوم. سفر میکنم و از رقص قاصدک در باد مینویسم.
یعنی عالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بود! فکر میکنم هنر جز فقط زیبایی، ذهن رو باید به چالش بکشه و این رقص دقیقا همین کارو میکنه. من از اول تا آخر درگیر شناسایی نماد فرهنگهای مختلف تو طراحیش بودم. به نظرم با اینکه فرهنگ لاتین غالبه اما رد پای سرخپوستها، افریقاییها و حتی هندیها هم تو حرکات پیداست. این فقط برداشت اولیمه و میتونه رسما غلط باشه... دوست دارم در موردش صحبت کنیم.
نيم ساعت برنامه اين گروه بود. رقص به همراه صحبت كردن و يا پخش شدن صحبتهاشون از پخش صوت. خيلي از حركات بدون آهنگ بود. اما من شخصا از همين قسمت خيلى خوشم اومد و آپلودش كردم. خودم خيلى با نمادها آشنا نيستم، موسيقى تم سرخپوستى داره ولى درست گفتى، خيلى چيزا قاطى بودن.
بله بسیار جالب بود. تاکو یه غذای مکزیکیه که با نونهای کوچک و نازک ذرت به اسم ترتیا شروع میشه (البته میشه تقلب کرد و نونهای لواش گرد بریده شده رو به جای نون ذرت استفاده کرد) و بعد داخل نونها چیزی میریزن، از لوبیای پخته و له شده با کمی پنیر تا گوشت، مرغ، زبان، مغز و هر چیز دیگه. اینها با کمی سبزی (معمولا گشنیز یا کاهو) و البته سس تند. اینها که میگم خیلی ساده به نظر میان، اما نکته مهم درغذای مکزیکی سسها و ادویهها هستند که مادهی اصلیشون انواع فلفلها هستند که فقط همین جا پیدا میشن.
یعنی عالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بود!
پاسخحذففکر میکنم هنر جز فقط زیبایی، ذهن رو باید به چالش بکشه و این رقص دقیقا همین کارو میکنه.
من از اول تا آخر درگیر شناسایی نماد فرهنگهای مختلف تو طراحیش بودم. به نظرم با اینکه فرهنگ لاتین غالبه اما رد پای سرخپوستها، افریقاییها و حتی هندیها هم تو حرکات پیداست. این فقط برداشت اولیمه و میتونه رسما غلط باشه...
دوست دارم در موردش صحبت کنیم.
نيم ساعت برنامه اين گروه بود. رقص به همراه صحبت كردن و يا پخش شدن صحبتهاشون از پخش صوت. خيلي از حركات بدون آهنگ بود. اما من شخصا از همين قسمت خيلى خوشم اومد و آپلودش كردم. خودم خيلى با نمادها آشنا نيستم، موسيقى تم سرخپوستى داره ولى درست گفتى، خيلى چيزا قاطى بودن.
حذفسلام فرشته خانم پرفورمنس پست مدرنیستی جالبی بود. ممنون ازتون راستی ببخشید تاکو با چیا درست میشه؟ ترکیباتش چیه؟
پاسخحذفبله بسیار جالب بود.
حذفتاکو یه غذای مکزیکیه که با نونهای کوچک و نازک ذرت به اسم ترتیا شروع میشه (البته میشه تقلب کرد و نونهای لواش گرد بریده شده رو به جای نون ذرت استفاده کرد) و بعد داخل نونها چیزی میریزن، از لوبیای پخته و له شده با کمی پنیر تا گوشت، مرغ، زبان، مغز و هر چیز دیگه. اینها با کمی سبزی (معمولا گشنیز یا کاهو) و البته سس تند. اینها که میگم خیلی ساده به نظر میان، اما نکته مهم درغذای مکزیکی سسها و ادویهها هستند که مادهی اصلیشون انواع فلفلها هستند که فقط همین جا پیدا میشن.
بسيار زيبا بود.
پاسخحذفموافقم.
حذف